HÁZHOZSZÁLLÍTÁS – CSOMAGKÜLDÉS

A megrendelt termékeket a Trans-o-flex futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre 2 munkanapon belül!
Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben (9.00-17.00 óra között) elérhető szállítási címet adj meg. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon veszi fel Veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából. A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan add meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőséget tüntess fel.

A kiszállítás során a megrendelt terméket a lehető legelővigyázatosabb módon kezeljük, hogy az teljesen kifogástalan állapotban jusson el Hozzád.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

A házhoz szállítás az egész ország területén 990 Ft.
Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség, átvétel a telephelyen lehetséges.

Telephely: Diósd, Kodály Zoltán u. 6.

 

FIZETÉS AZ ÁRU ÁTVÉTELEKOR

Ha házhoz szállítást választasz, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheted. A futárnál egyelőre kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találod meg.

 

FIZETÉS BANKI ELŐREUTALÁSSAL

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választasz, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utald át:
Green- Bo Box Bt.
MKB Bank
10300002-10535031-49020014

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában tüntesd fel a megrendelés sorszámát, amely a visszaigazoló e-mailben található!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő.

Ha a rendelés során Személyes átvételt választasz, akkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.