Nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő bringát vagy rollert választod ki gyermekednek?

Számunkra nagyon fontos, hogy minden vásárlónk maximálisan meg legyen elégedve a nálunk vásárolt termékekkel. Hiszünk abban, hogy hosszútávon csak a megbízhatóság a megfelelő stratégia. Ennek megfelelően dolgozunk, alakítjuk árainkat és szállítási feltételeinket. Ezért ajánlunk fel minden termékünk után 30 napos pénz visszafizetési garanciát!

penzvissza_plecsniA pénz visszafizetési garancia keretében lehetőséged van arra, hogy a megrendelt termék kézhezvételétől számított 30 napon belül meggondold magad. Ha szeretnél élni ezzel a garanciával, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezd felénk ezt a szándékod írásban. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled, egyeztetjük a termék visszaküldésének részleteit, majd a termék visszaérkezése után visszafizetjük a megvásárolt termék árát. Fontos, hogy a terméket saját költségeden kell visszaküldened.

Ha nem jó méretet vásároltál és szeretnéd kicserélni, nálunk díjmentesen megteheted. Kérlek igényedet jelezd az info@yvolution.hu email címen. Fontos, hogy cserélni csak eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban tudunk. Kérjük figyelj erre az össze, illetve szétszerelésnél. Kipróbálni lakásban érdemes, ahol nem sérül a kereke!

FONTOS!
Kérlek ezekre figyelj, ha szeretnéd a pénz visszafizetési garanciát érvényesíteni:

  • A terméket eredeti dobozában kérjük visszaküldeni, ezért kérjük, őrizd meg azt, illetve ennek megfelelően bontsd ki.
  • Őrizz meg minden papírt illetve csavart, csavarkulcsot amit a dobozban találtál.
  • A terméket természetesen összeszerelheted, de kérünk, a gyermek csak lakásban próbálja ki. Azokat a járgányokat amelyeket kint/betonon használtatok, és a kerekén ez jelentősen meglátszik, nem áll módunkban visszavásárolni.
  • Hiányos, vagy sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni.
  • A garancia csak a www.yvolution.hu oldalon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik.
  • A 30 napos pénz visszafizetési garancia a termék árára vonatkozik, a szállítási költségeket nem tudjuk visszafizetni

Garanciát adunk minden termékre az átutalástól számított 12 hónapig. Ezért kérjük, a számlát őrizd meg, hiszen a garanciát csak számla esetén tudjuk érvényesíteni.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a PTK-ban és a 117/1991. (XI. 10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás: a Vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követően 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríti.

FONTOS!
Vevő viseli az elállásból fakadó minden költséget.
Visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
Az árucikk az eredeti csomagolásban és az eredeti okmányokkal együtt szolgáltatandó vissza.
Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban karc és sérülésmentesen visszajuttatni az Eladó részére, a Green-Bo Box Bt. nem vállalja a termék visszavásárlását.