ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A szolgáltató neve: Green-Bo Box Bt.
A szolgáltató címe: 2049 Diósd Kodály Zoltán u. 6.
A szolgáltató e-mail címe: info@yvolution.hu
A szolgáltató telefonszáma: +36 70 7021746
Adószáma: 29067361-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-061331

Hosting szolgáltató: MAXER Hosting Kft., Székhely: 9024 Győr, Répce u. 24.  Hosting ügyfélszolgálati cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.  Hosting levelezési cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., www.maxer.hu, support@maxer.hu.hu

A weboldal bármilyen jellegű használata esetén az itt közzétett Általános Szerződési Feltételek érvényesek a weboldalt látogatók részére (függetlenül attól, hogy regisztráltak-e vagy sem) és magával vonja az alábbi Általános Szerződési Feltételek elfogadását.
Az oldalon megjelenő valamennyi reklám után (mely más cég vagy személy szolgáltatását képviseli) szintén nem vállal felelősséget.  Beleértve természetesen a cikkekben, videókban lévő reklámokat is.

Az összes weboldalon található valamennyi leírt, vagy kimondott stb. információra érvényesek az alábbi feltételek. Aki ezeket meglátogatja, az ráutaló magatartásával automatikusan elfogadja az összes itt leírt feltételt, melyek időről időre megváltozhatnak. Bármelyik internetes oldal aljáról elérhetőek az Általános Szerződési Feltételek.

A Szolgáltató a leírtak ismeretét természetesnek veszi, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. Az oldalon megjelenő népszerűen használt fogalmakat (például website, weboldal, link, honlap, e-mail stb.) külön nem magyarázza el, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekinti, és természetesnek tartja, hogy az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét ismeri az olvasó, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó. Aki elhagyja a honlap bármelyik oldalát és más internetes honlapra kerül, akkor ott más feltételek a mérvadóak.

Minden szerzői jog vagy szellemi tulajdonjog a honlapon található bármely szöveg, kép és más anyaggal kapcsolatosan a Szolgáltató tulajdonát képezi, vagy azokat az adott tulajdonos engedélyével tartalmazza.

Az oldalakon látható adatok elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, illetve az elolvasásukat. Szolgáltató nem vállalja a felelősséget azokért az esetekért sem, amikor valaki olyan helyről éri el a weboldalt, és úgy használja fel az itt talált információkat ahol, és ahogyan azt a helyi törvények tiltják. Abban az esetben, ha valaki meglátogatja a weboldalt, úgy tekinthető, hogy a leírtakat tudomásul vette. E tekintetben nincs semmilyen különbség regisztrált és nem regisztrált Felhasználók között. Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassa. Nem vállal felelősséget az oldalon megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalak látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

Továbbá ? bár igyekszik mindent megtenni a zavartalan felhasználás érdekében ?, nem garantálja, hogy a weboldal használata mindig hibamentes lesz, és nem vállal semmilyen felelősséget arra az esetre, ha a látogató számítógépes rendszere vagy egyéb tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, a weboldal használata során.
Feliratkozással, regisztrációval automatikusan az alábbi feltételek kerülnek jóváhagyásra:
a Feliratkozó feliratkozásával jóváhagyja, hogy csak a valóságnak megfelelő adatokat adott meg, mely fölött csakis neki van hatásköre, így pl. nem más helyett regisztrál, vagy nem mással közösen használt e-mail címet adott meg. Így minden esetben megkap minden levelet, amit neki címezve elküld a Szolgáltató.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS – CSOMAGKÜLDÉS

A megrendelt termékeket a Trans-o-flex futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre 2 munkanapon belül!
Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben (9.00-17.00 óra között) elérhető szállítási címet adj meg. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon veszi fel Veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából. A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan add meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőséget tüntess fel.

A kiszállítás során a megrendelt terméket a lehető legelővigyázatosabb módon kezeljük, hogy az teljesen kifogástalan állapotban jusson el Hozzád.
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

A házhoz szállítás az egész ország területén 990 Ft.
Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség, átvétel a telephelyen lehetséges.

Telephely: Diósd, Kodály Zoltán u. 6.

FIZETÉS AZ ÁRU ÁTVÉTELEKOR
Ha házhoz szállítást választasz, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheted. A futárnál egyelőre kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találod meg.

FIZETÉS BANKI ELŐREUTALÁSSAL
Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választasz, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utald át:
Green- Bo Box Bt.
MKB Bank
10300002-10535031-49020014

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában tüntesd fel a megrendelés sorszámát, amely a visszaigazoló e-mailben található!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő.

Ha a rendelés során Személyes átvételt választasz, akkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

 

Nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő bringát vagy rollert választod ki gyermekednek?

Számunkra nagyon fontos, hogy minden vásárlónk maximálisan meg legyen elégedve a nálunk vásárolt termékekkel. Hiszünk abban, hogy hosszútávon csak a megbízhatóság a megfelelő stratégia. Ennek megfelelően dolgozunk, alakítjuk árainkat és szállítási feltételeinket. Ezért ajánlunk fel minden termékünk után 30 napos pénz visszafizetési garanciát!

penzvissza_plecsniA pénz visszafizetési garancia keretében lehetőséged van arra, hogy a megrendelt termék kézhezvételétől számított 30 napon belül meggondold magad. Ha szeretnél élni ezzel a garanciával, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezd felénk ezt a szándékod írásban. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled, egyeztetjük a termék visszaküldésének részleteit, majd a termék visszaérkezése után visszafizetjük a megvásárolt termék árát. Fontos, hogy a terméket saját költségeden kell visszaküldened.

Ha nem jó méretet vásároltál és szeretnéd kicserélni, nálunk díjmentesen megteheted. Kérlek igényedet jelezd az info@yvolution.hu email címen. Fontos, hogy cserélni csak eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban tudunk. Kérjük figyelj erre az össze, illetve szétszerelésnél. Kipróbálni lakásban érdemes, ahol nem sérül a kereke!

FONTOS!
Kérlek ezekre figyelj, ha szeretnéd a pénz visszafizetési garanciát érvényesíteni:

  • A terméket eredeti dobozában kérjük visszaküldeni, ezért kérjük, őrizd meg azt, illetve ennek megfelelően bontsd ki.
  • Őrizz meg minden papírt illetve csavart, csavarkulcsot amit a dobozban találtál.
  • A terméket természetesen összeszerelheted, de kérünk, a gyermek csak lakásban próbálja ki. Azokat a járgányokat amelyeket kint/betonon használtatok, és a kerekén ez jelentősen meglátszik, nem áll módunkban visszavásárolni.
  • Hiányos, vagy sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni.
  • A garancia csak a www.yvolution.hu oldalon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik.
  • A 30 napos pénz visszafizetési garancia a termék árára vonatkozik, a szállítási költségeket nem tudjuk visszafizetni

Garanciát adunk minden termékre az átutalástól számított 12 hónapig. Ezért kérjük, a számlát őrizd meg, hiszen a garanciát csak számla esetén tudjuk érvényesíteni.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a PTK-ban és a 117/1991. (XI. 10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás: a Vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követően 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríti.

FONTOS!
Vevő viseli az elállásból fakadó minden költséget.
Visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
Az árucikk az eredeti csomagolásban és az eredeti okmányokkal együtt szolgáltatandó vissza.
Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban karc és sérülésmentesen visszajuttatni az Eladó részére, a Green-Bo Box Bt. nem vállalja a termék visszavásárlását.

 

Jogorvoslat

Felhasználó panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségen, aki 30 napon belül válaszol erre. És ugyanezen a címen Felhasználó jelezheti kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. Ha panasz esetén a válasszal a Felhasználó nem ért egyet akkor a területileg illetékes szakhatóságot érdemes felkeresnie: az ügytől függően Fogyasztóvédelmi FelügyelőségPest Megyei KormányhivatalKözigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi HivatalaNemzeti Adó és Vámhivatal és Békéltető Testület